LOCATIE: SINT-ANTONIUS

BALLET A

Heb je nog niet veel ervaring in deze stijl? Of heb je vroeger gedanst en pik je de draad graag weer op? Dan is deze les iets voor jou! In deze les leer je de basis van het klassiek ballet. We starten aan de barre en oefenen dan au milieu én besteden tijd aan stukjes choreografie.

_DSC7833.jpg

Ballet Volwassenen A: 16+

LOCATIE: SINT-ANTONIUS

MODERN-JAZZ A

Heb je nog niet veel ervaring in deze stijl? Of heb je vroeger gedanst en pik je de draad graag weer op? Dan is deze les iets voor jou! De les bestaat uit een opwarming, moderne en jazz-danstechnieken, buikspieroefeningen en het aanleren van een choreografie. 

IMG_9280.jpg

Modern-Jazz Volwassenen A: 16+

Gemiddelde leeftijd in de groep: 20-50 jaar

Juf: Sofie

LOCATIE: SINT-ANTONIUS

MODERN-JAZZ B

Wat is moderne dans nu eigenlijk? Moderne dans is een dans waarbij je je lichaam gebruikt als communicatiemiddel. Je wilt met je lichaam iets overbrengen op je publiek. Dansbeleving, expressie en improvisatie zijn minstens zo belangrijk als de techniek. Grondwerk, vallen, rollen, springen, draaien, het groter en verder durven reiken en dansen vanuit je gevoel zijn belangrijke elementen uit de moderne dans.

IMG_9190.jpg

Leeftijd: 

VOLWASSENEN 16+

Juf: Tinne

LOCATIE: SINT-ANTONIUS

MODERN C

Heb je al veel ervaring in deze stijl en wil je deze verder ontwikkelen? Grondwerk, vallen, rollen, springen, draaien, het groter en verder durven reiken en dansen vanuit je gevoel zijn belangrijke elementen uit de moderne dans. Dit maakt het vrijer, meer ontspannen en aardser om te bewegen. Techniek, eigen inbreng en fysieke uitdagingen vormen de basis voor de lessen modern.

IMG_0253.jpg

Leeftijd:

VOLWASSENEN 16+

Juf: Ine

LOCATIE: SINT-ANTONIUS

VIDEOCLIP

Kan jij ook niet stil zitten wanneer je je favoriete song op de TV of radio hoort? Probeer je direct de moves op te pikken van de dansers uit de videoclip? Dan is deze stijl echt iets voor jou! Met een grote diversiteit aan dansstijlen komen verschillende technieken en choreo's aan bod. Op het einde van een ingestudeerd clipje maken we onze eigen videoclip met beelden van de Petit Plié-dansers én de originele cast, super cool!

IMG_9419.jpg

Leeftijd: 

VOLWASSENEN 16+

LOCATIE: SINT-ANTONIUS

COMPAGNIE

De compagnie heeft als doel enkele talentvolle leerlingen te begeleiden om het maximale uit hun mogelijkheden en techniek te halen. Zij volgen 3x per week les. Lijkt dit iets voor jou? Dan mag je ons altijd een mailtje sturen (info@dansstudiopetitplie.com) en word je uitgenodigd voor een auditie.

Wil je graag nog deel uitmaken van het compagnieteam maar kan dit niet door je studies? Dan kan je auditie doen voor onze Adult-regeling. In deze regeling volg je de choreografielessen mee met de compagniegroep op vrijdag én dans je mee in de groep Modern Volwassenen C om je techniek bij te schaven.

IMG_9419.jpg

Leeftijd: 

1e - 4e middelbaar

Juf: Ine en Siel

LOCATIE: SINT-ANTONIUS

WORKOUT & STRETCH

Deze les is ideaal om je fysiek te verbeteren, meer spieren te kweken én leniger te worden!

IMG_9237.jpg

Leeftijd: 

Verschillende leeftijden

Juf: Ine