LOCATIE: SINT-ANTONIUS

BALLET

Ballet is eigenlijk de basis van alle dansstijlen. Naast techniek wordt er aandacht besteed aan de mooie en elegante uitvoering. In de balletlessen wordt er spierkracht ontwikkeld, een groot lichaamsbesef gecreëerd én wordt er gewerkt aan lenigheid, uitstraling en muzikaliteit. In deze les word je opgeleid tot een echte ballerina! 

IMG_8962.jpg

Ballet Jeugd: 1e - 4e middelbaar

Juf: Caya

LOCATIE: SINT-ANTONIUS

MODERN-JAZZ

Moderne dans is een dans waarbij je je lichaam gebruikt als communicatiemiddel. Je wilt met je lichaam iets overbrengen op je publiek. Dansbeleving, expressie en improvisatie zijn minstens zo belangrijk als de techniek. Grondwerk, vallen, rollen, springen, draaien, het groter en verder durven reiken en dansen vanuit je gevoel zijn belangrijke elementen uit de moderne dans.

IMG_0301.jpg

Modern-jazz jeugd: 1e - 4e middelbaar

Juf: Tinne

LOCATIE: SINT-ANTONIUS

VIDEOCLIP

Kan jij ook niet stil zitten wanneer je je favoriete song op de TV of radio hoort? Probeer je direct de moves op te pikken van de dansers uit de videoclip? Dan is deze stijl echt iets voor jou! Op het einde van elk ingestudeerd clipje maken we onze eigen videoclip met beelden van de Petit Plié-dansers én de originele cast, super cool!

IMG_9388.jpg

Leeftijd:

JEUGD: 1e-4e middelbaar

Juf: Anouk

LOCATIE: SINT-ANTONIUS

URBAN

Tijdens deze lessen kan je proeven van verschillende urban dansstijlen. Wil je schitteren op de dansvloer? Dan is deze les zeker iets voor jou!

IMG_0014.jpg

Leeftijd: 

JEUGD (1e-4e middelbaar)

Juf: Enia

LOCATIE: SINT-ANTONIUS

LET'S GO VIRAL

Tijdens deze lessen creëren we korte, toffe dansacts die we op video vastleggen en de virtuele wereld insturen! 

Denk aan TikTok, Instagram Reels, YouTube video's en nog veel meer!

_DSC6524.jpg

Leeftijd: 

10-14j

14+

Juf: Sofie en gastjuffen

LOCATIE: SINT-ANTONIUS

SOLO'S & DUETTEN

Wil jij graag een solo of duet dansen? Dan is dit dé les voor jou! Met de choreografie uit deze les kan je zelf kiezen of je er mee wil deelnemen aan wedstrijden. 

_DSC7212.jpg

Leeftijd: 

Verschillende leeftijden

Juf: Ine

LOCATIE: SINT-ANTONIUS

JUNIORCOMPAGNIE

De junior compagnie heeft als doel enkele talentvolle leerlingen te begeleiden om het maximale uit hun mogelijkheden en techniek te halen. Zij volgen 3x per week les. 
 
Lijkt dit iets voor jou? Dan mag je ons altijd een mailtje sturen (info@dansstudiopetitplie.com) en word je uitgenodigd voor een auditie.
Iedereen die zijn kans wil wagen, is welkom!

_DSC8276.jpg

Leeftijd: 

5e leerjaar - 1e middelbaar

Juf: Ine en Caya

LOCATIE: SINT-ANTONIUS

COMPAGNIE

De compagnie heeft als doel enkele talentvolle leerlingen te begeleiden om het maximale uit hun mogelijkheden en techniek te halen. Zij volgen 3x per week les.  

 

Lijkt dit iets voor jou? Dan mag je ons altijd een mailtje sturen (info@dansstudiopetitplie.com) en word je uitgenodigd voor een auditie. Iedereen die zijn kans wil wagen, is welkom!

IMG_9419.jpg

Leeftijd: 

1e middelbaar +

Juf: Ine en Caya

LOCATIE: SINT-ANTONIUS

CREW

Dit team is enkel voor diegenen waar de street/urban dansstijlen een plaatsje kregen in hun hart. Deze talentvolle dansers willen zich in dit team verder ontwikkelen tot zelfverzekerde, expressieve, krachtige dansers. Zij repeteren drie keer in de week, waarvan 1x met hun team apart.

Lijkt dit écht iets voor jou? Dan mag je ons altijd een mailtje sturen (info@dansstudiopetitplie.com) en word je uitgenodigd voor een auditie. Iedereen die zijn kans wil wagen, is welkom!

_DSC7897.jpg

Leeftijd: 

1e middelbaar+

Juf: Enia en Lisa

LOCATIE: OOSTMALLE

STREETDANCE

Streetdance is geen dansstijl maar een verzamelnaam voor stijlen die op straat zijn ontstaan zoals hiphop, popping, locking, breakdance,... Het heeft zijn oorsprong begin jaren ’80 in New York waar er op straat met elkaar gedanst werd. Bij streetdance wordt er vaak gedanst op snellere muziek met een flinke beat in. In combinatie met bewegingen die juist heel strak of vloeiend zijn, geeft dit een dynamisch geheel.

IMG_9116.jpg

Leeftijd: 

JEUGD A: 1e-2e middelbaar

JEUGD B: 3e-4e middelbaar

Juf: Lisa