Zoeken
  • Bestuur Dansstudio Petit Plié

Dansen na de herfstvakantie

Hier zijn we weer met een update. Zoals jullie weten is de herfstvakantie met een weekje verlengd, tot zondag 15 november.

Vanaf maandag 16 november mogen we opnieuw in de zalen danslessen geven aan -12 jarigen mits goedkeuring van de gemeente. We hebben hiervoor reeds goedkeuring gekregen van de gemeente Zoersel. Op de goedkeuring van gemeente Malle wachten we nog, maar we gaan ervan uit dat dit in orde komt. Indien niet brengen we jullie daarvan uiteraard op de hoogte.


Vanaf volgende week maandag (16 november) gaan alle lessen (ienie) mini’s, kiddies, kiddieballet én kids opnieuw door zoals voor de herfstvakantie.Dezelfde maatregelen zijn opnieuw van toepassing (handen ontsmetten, kleedkamers zijn gesloten, als je ziek bent blijf je thuis, vanaf 5 jaar afstand houden van de juf …).


Voor 12+’ers mogen de lessen op locatie nog niet hervat worden. Daarom geven we les via Google Meet. De juf is aanwezig in de danszaal en geeft les. Jullie kunnen de les thuis volgen achter je PC. Probeer er dus voor te zorgen dat je op het tijdstip van je dansles een computer met WiFi verbinding hebt én wat ruimte om te kunnen bewegen. In de loop van deze week ontvang je per dansles een unieke link. Die ene link kan je iedere week gebruiken om in te loggen op je dansles.


Zodra je de link hebt ontvangen, klik er dan al eens op en installeer “Google Meet”. Zo ben je alvast helemaal klaar om deel te nemen aan je dansles.


Tot snel weer in de (online) danslessen! Virtuele knuffel


Voorzitters Ine & Sofie + het leerkrachtenteam

23 keer bekeken

Wij zijn heel sociaal. Je vindt ons op:

  • TikTok

©2020 door Dansstudio Petit Plié.