Zoeken
  • Bestuur Dansstudio Petit Plié

Dansen na de kerstvakantie

Vanaf maandag 4 januari gaan onze danslessen opnieuw van start! Ben je nog niet ingeschreven en wil je graag komen dansen? Tijdens deze eerste lesweek kan je alle lessen (die nog niet volzet zijn) gratis uitproberen. Stuur ons zeker een mailtje om je aan te melden voor een les.


Alle lessen voor -12 jarigen (ienie) mini’s, kiddies, kiddieballet én kids gaan gewoon LIVE door. De maatregelen tegen het coronavirus zijn nog steeds van toepassing (handen ontsmetten, kleedkamers zijn gesloten, als je ziek bent blijf je thuis, vanaf 5 jaar afstand houden van de juf, ouders mogen niet binnen in de danszaal …).


Voor 12+’ers mogen de lessen op locatie nog niet hervat worden. Daarom geven we les via Google Meet. De juf is aanwezig in de danszaal en geeft les. Jullie kunnen de les thuis volgen achter je PC. Probeer er dus voor te zorgen dat je op het tijdstip van je dansles een computer met WiFi verbinding hebt én wat ruimte om te kunnen bewegen. Je hebt één link per les in je mailbox ontvangen, die ene link kan je iedere week gebruiken om in te loggen op je dansles.


Zodra we voor 12+'ers de lessen ter plaatse kunnen laten doorgaan krijgen jullie hierover uiteraard een mailtje!


Tot snel weer in de (online) danslessen! Virtuele knuffel


Voorzitters Ine & Sofie + het leerkrachtenteam

147 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven