top of page
Zoeken
 • Bestuur Dansstudio Petit Plié

Dansshows 2023: ON THE MOVE

Bijgewerkt op: 4 dagen geleden

Dozen, dozen, dozen! Wat een gedoe als je gaat verhuizen. Wanneer het inpakken verschillende herinneringen naar boven brengt, kan je snel wegdromen. Maar wat gebeurt er als de werkelijkheid lijkt samen te smelten met je dromen? Dat kan verwarrend worden!


In “On The Move” volg je het hele verhuisproces. Ook als het plots moeilijk blijkt om op je bestemming te arriveren. Het wordt een heel avontuur, zeker als je later ontdekt dat er zelfs met de verhuiswagen iets is misgelopen.


Benieuwd hoe dit zal aflopen? Kom het te weten het in onze voorstellingen op zaterdag 10 juni 2022!


Tickets voor de shows kunnen gekocht worden vanaf maandag 6 februari 2023 om 10u. De zitplaatsen zijn genummerd en er is bij iedere voorstelling een pauze voorzien. Bestel je tickets op tijd, we zijn met veel dus verwachten dat de tickets (naar jaarlijkse gewoonte) de deur uit zullen vliegen!


De ticketverkoop verloopt via de Warande. Zijn er vragen of problemen m.b.t. de ticketverkoop, gelieve je dan rechtstreeks te wenden tot de ticketbalie. Tel: 014 41 69 91

---------------------------------------------------------------------------------------


PRAKTISCH voor onze leden:

Op zaterdag 10 juni 2023 gaan onze dansshows door in De Warande te Turnhout.

De planning ziet er als volgt uit:


Vrijdag 9 juni 2023: Generale Repetitie voor alle dansers 17u30-20u30

Alle (ienie) mini's, kiddies en kiddieballet mogen om 19u naar huis.


Zaterdag 10 juni 2023:

 • 8u30: Iedereen aanwezig

 • 9u30-12u30: Show 1

 • 13u30-16u30: Show 2

 • 17u00-20u00: Show 3

 • 20u30: Alle dansers kunnen opgehaald worden aan de ingang

Let op: Deze uren zijn anders dan initieel gecommuniceerd. Op vraag van de Warande hebben we ze een beetje moeten aanpassen zodat ook de techniekers een kleine pauze hebben om te kunnen eten. De uren op deze pagina zijn correct.


We weten graag van IEDEREEN of ze mee zullen doen of niet, laat dit zeker weten vóór 22 december 2022. Je kan dit aanduiden in jouw account op leden.dansstudiopetitplie.com:

 1. Meld je aan.

 2. Klik onder “mijn leden” op de naam van het lid.

 3. Kies “bewerk”

 4. Onderaan staat de vraag “Ik neem deel aan de shows op 10 juni 2023.” Kies daar “Ja” of “Nee”

 5. Vergeet niet op “bewaren” te klikken.

Lukt het niet? Bekijk dan even het instructiefilmpje.


Wij verwachten dat - indien je meedoet aan de shows - je meedoet aan de generale repetitie en alle shows die voor jou georganiseerd worden. Het is organisatorisch niet mogelijk om bijvoorbeeld slechts 1 show mee te doen.


Let wel op: We beseffen dat dit een zware dag is, zeker voor de kleinsten. Ervaring leert ons echter dat dit een ontzettend fijne dag en prachtige ervaring is voor alle dansers. Kies je er echter voor om je kind niet te laten deelnemen, dan respecteren wij dit uiteraard. Laat het in dit geval ook weten via je profiel op leden.dansstudiopetitplie.com.


Belangrijk:

 • De Ienie Mini's uit Sint-Antonius (Zij dansen doorheen het jaar op zaterdag om 9u in de Zoest) dansen enkel Show 1 om 9u30 mee, dus zij worden verwacht van 8u30 tot 13u.

 • De Mini's uit Sint-Antonius (Zij dansen doorheen het jaar op zaterdag om 10u in de Zoest) dansen enkel Show 2 om 13u30 mee, dus zij worden verwacht van 12u30 tot 17u.

 • De Mini's uit Malle (Zij dansen doorheen het jaar op zondag om 10u in de Notelaar te Oostmalle) dansen enkel Show 3 om 17u mee, dus zij worden verwacht van 16u tot 17u45.

 • Tijdens show 3 (17u) mogen de Mini's uit Malle samen met de groepen "Kiddies" en "Kiddieballet" tijdens de pauze (rond 18u15) naar huis.


Hou alvast 29 maart 2023 vrij in jouw agenda. Die dag gaan er geen danslessen door want we organiseren dan een fotoshoot voor het boekje van onze voorstellingen! Het is fijn als alle dansers die dag aanwezig kunnen zijn. Wanneer we jou exact verwachten wordt later nog gecommuniceerd.


Hieronder een antwoord op enkele veelgestelde vragen:


Waarom is de show pas eind juni?

Wij proberen steeds een datum te vinden in de maand mei. We zijn echter afhankelijk van de theaterzalen. Er is dit jaar pas plek voor ons op 10 juni. Indien we een vroegere datum zouden kunnen kiezen hadden we dit zeker gedaan! Om rekening te houden met de studenten en jongste kids, organiseren we de shows op 1 dag (niet het volledige weekend) en eindigen we niet te laat.


Wat doen de leerlingen als zij niet op het podium staan?

Iedere groep heeft zijn eigen plek om zich om te kleden. Als de leerlingen niet op het podium staan spelen zij daar gezamenlijk spelletjes, kijken ze een film of maken ze zich klaar om op te treden (haar, make-up enz.) Geef je kind dus gerust leuke spelletjes of boekjes mee. In ieder lokaal voorzien we toezicht. Aangezien er heel veel leerlingen zijn doen wij een beroep op jou als ouder. Er wordt later nog een aparte mail uitgestuurd met de oproep naar vrijwilligers om ons te helpen.

We voorzien ook een stille ruimte voor de leerlingen die tussendoor graag willen studeren.


Wat met eten?

We vragen alle leerlingen voldoende eten te voorzien voor tijdens de middag -en avondpauze. Neem ook zeker tussendoortjes en drinken mee


Kan ik mijn kind zien tussen de voorstellingen?

Nee, om de veiligheid van jouw kind te garanderen is dit praktisch gezien onmogelijk om bij te houden. Wij hopen hierbij op je begrip. Je kan je natuurlijk wel opgeven om te komen helpen tijdens een van de shows in de groep van jouw zoon/dochter. Er wordt binnenkort een aparte mail gestuurd met de oproep naar vrijwilligers om ons te helpen.


Kan ik mijn kind vroeger ophalen?

Voor de kleinsten is er een aparte regeling voorzien, zie bovenaan deze mail.

Dansers uit andere groepen kunnen niet vroeger opgehaald worden. Dit wegens veiligheidsredenen én we dansen met z’n allen natuurlijk nog de finaledans op het einde van iedere voorstelling!


Wij hebben er alvast heel veel zin in!


216 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page