top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBestuur Dansstudio Petit Plié

Sponsoractie 2023

Wekelijks swingen onze dansers in onze danslessen en oefenen zij voor de grote shows! Om hen van prachtige kostuums te voorzien organiseren we een sponsoractie.

Dit jaar verkopen we snoepzakken (jelly/gommen en zuur/zoet) en chocoladerepen met het logo van de dansschool (wit, melk en puur)! Elk van dit lekkers kost 5 euro en is te bestellen via een van onze leden. (Zij kregen een invulformulier in de les en per mail)

Er hangt een leuke winactie aan vast: de groep die gemiddeld het meest verkoopt, wint cinematickets (inclusief snack en een drankje) voor de hele groep! Het is dus zeker de moeite om bij alle vrienden, vriendinnen, familieleden, buren en kennissen langs te gaan om te kunnen winnen! Ook wordt de individuele beste verkoper in de bloemetjes gezet! Hij/zij wint een bon van onze shop ter waarde van 50 euro!


De formulieren dienen ten laatste in de week van 13 maart 2023 terugbezorgd te worden bij de dansleerkrachten. Het formulier samen met gepast geld in een gesloten omslag met duidelijk de naam van de danser en dansgroep(en) erop vermeld.


De bestellingen worden door onze leden opgehaald worden op zondag 2 april 2023 tussen 10 en 12u te Schaggeleweg 15, 2390 Westmalle. Heb je bij een van onze leden besteld? Dan zal je nà 2 april je bestelling van hen krijgen.


Het hele Petit-Plié-team dankt jullie alvast voor jullie steun en inzet!


66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page