top of page

DANS WORKSHOPS

WIE? 12+ open level

WANNEER? Zaterdag 31 juli 2021

WAAR? De Zoest, Achterstraat 32, 2980 Sint-Antonius (Zoersel)

TIME TO DANCE! Na al het online les volgen, kunnen we niet wachten om deze dansdag aan te kondigen. We zochten kanjers van externe lesgevers uit, zodat we FANTASTISCHE workshops kunnen aanbieden.

ARE YOU READY?! Schrijf je snel in via leden.dansstudiopetitplie.com.

Over

ANDRES DE BLUST

Andres Felipe De Blust-Mommaerts reisde heel de wereld rond als professioneel balletdanser. Hij komt uit Colombia, groeide op in België en startte zijn professionele danscarrière bij Béjart Ballet Lausanne (CH) waar hij zowel solo- als groepsdanser was. Van 2008 tot 2012 danste hij bij Alston Company (Londen – VK).

Bij Ballet des Saarländischen Staatstheaters en Donlon Dance Company was hij zowel danser als choreograaf. Hij ontwierp ook de kostuums voor zijn choreografie daar.

Hij danste en ontwierp kostuums en pruiken voor Mystic Ballet (Connecticut USA).

 

Tot 2019 danste hij voor dansgezelschap METDance in de Verenigde Staten.

81595696_320085579003826_651724980424775

Over

Freya Pauwels

Freya Pauwels behaalde haar Bachelor Dans in 2012. Ze danste achtereenvolgens in SWAN LAKE en THE MATCH van Lonneke van Leth in Den Haag.

 

Daarna was ze te zien in L'AUTRE en PRÉSENCE van de New Yorkse choreograaf Brice Mousset in Parijs en New York. Ze trainde in Parijs, Londen, Amsterdam, Brussel, New York, Los Angeles, Melbourne, Adelaide ...

 

In 2015 werd ze echter uitgenodigd door The Australian Dance Theater voor een uitwisseling die uiteindelijk een enorme impact zou hebben op haar carrière en dansvocabulaire. 

Over

Lowie

Deseyne

Lowie heeft zijn liefde voor dans ontdekt in het jaar 2000. Door hard te werken, leergierig te zijn en toewijding te hebben voor wat uiteindelijk zijn passie is geworden, is hij erin geslaagd om zich op te werken in de dans scene in België.

 

Ondertussen heeft hij al meermaals opgetreden als danser voor verschillende wedstrijden, shows en tv-programma's, waaronder Belgiums Got Talent in 2012 met de crew Co.Lab, waar ze het tot in de finale schopten. Lowie is voornamelijk een Hiphop danser en probeert zich te verdiepen in verschillende dansstijlen.

 

Daarnaast is hij ook choreograaf en lesgever in verschillende dansscholen. Ook op workshops in binnen- en buitenland tracht hij zijn kennis en ervaring te delen met anderen om zo ook deel uit te maken van hun groei en inspiratie.

 

Naast techniek, feeling, muzikaliteit en creativiteit, probeert Lowie in zijn dansles ook zoveel mogelijk aandacht te besteden aan de danser als persoon. Op die manier wil hij de leerlingen leren hun eigen kwaliteiten en mogelijkheden te ontdekken zodat ze zich ten volle kunnen uitdrukken met dans.

lowie.jpg
bruno.jpg

Over

BRUNO

DE ROUCK

Bruno begon met dansen op zijn 14de en het werd al snel zijn grootste passie. Hij verdiepte zich in diverse stijlen zoals Urban, Tricking, Breakdance, Contemporary, Ballet, Jazz en Tango.

 

Vier jaar later nam hij deel aan het tv-programma ‘So You Think You Can Dance’ waar hij te zien was in de live shows. Die unieke ervaring was de start van zijn professionele carrière als danser, choreograaf en docent.

Bruno is een veelzijdige en innovatieve danser die zichzelf voortdurend blijft ontwikkelen. Hij heeft aanzienlijke ervaring in het lesgeven en het coachen van teams. Daarnaast werkte hij ook mee aan talrijke internationale freelance opdrachten.

 

Hij is ook gekend van het tv-programma ‘Belgium’s Got Talent’, waar hij het in 2013 met de groep Co.lab tot in de finale schopte. Bruno is dus zeker geen onbekende in de Belgische danswereld. Samen met Lowie en Samuel heeft hij in 2012 The Spot opgericht om zijn passie voor dans verder te kunnen delen met anderen.'

PRIJZEN

Per blok: 50 euro
Volledige dag: 100 euro

Gebruik de kortingscode "FULLDAY" om bij inschrijving van beide dagdelen, op één dagdeel 20 euro korting te krijgen.

Zo betaal je slechts 80 euro voor een volledige dag!

X

€80

DAGINDELING

BLOK 1

81595696_320085579003826_651724980424775

Moderne dans

Andres De Blust

9u-10u30

&

Contemporary Jazz

Freya Pauwels

11u - 12u30

freya_edited.jpg

MAAK JE KEUZE UIT DEZE BLOKKEN, OF SCHRIJF GEWOON IN VOOR ALLEBEI!

BLOK 2

lowie_edited.jpg

HipHop

Lowie Deseyne

14u - 15u30

&

House

Bruno De Rouck

16u - 17u30

bruno.jpg

Afhankelijk van de maatregelen zal dit evenement binnen of buiten plaatsvinden.

bottom of page