top of page

Ook in deze groep zetten heel wat kleuters hun eerste danspasjes in de danswereld. Met leuke liedjes proberen we op een speelse manier de kinderen aan te zetten tot bewegen op muziek. Aan de hand van dansspelletjes prikkelen we het ritmegevoel en de muzikaliteit van het kind. Via de verschillende choreografieën proberen we de motorische ontwikkeling en coördinatie te verbeteren. Dansbeleving en plezier staan hier centraal.

DSC_0104.jpg

Voor kids met geboortejaar 2020-2021

Leerkrachten:

De Zoest: Yoni & Elien

De Notelaar: Sigi & Jolien

Kiekeboes: Elien & Elina

Wonderwijzer: Yenthe

Binnen de lessen Kiddieballet ontwikkelen we het lichaamsbewustzijn, de muzikaliteit en stimuleren we de ruimtelijke oriëntatie en coördinatie aan de hand van fantasierijke bewegingen. Deze lessen bieden een uitstekende eerste kennismaking met klassiek ballet.

_DSC0722.jpg

Voor kids met geboortejaar 2018-2019

Juf: Siel

Binnen de lessen Kiddies proberen we de kinderen de basisprincipes van dans bij te brengen. We starten met het aanleren van basispassen in verschillende dansstijlen en letten op een correcte danshouding. De dansers maken ook voor het eerst kennis met simpele techniekoefeningen die op een speelse manier worden aangeleerd. Aan de hand van dansspelletjes stimuleren we de muzikaliteit en het ritmegevoel van de kinderen.  

DSC_0109.jpg

Voor kids met geboortejaar 2018-2019

Leerkrachten:

De Zoest: Lore & Fleur

De Notelaar: Sigi & Jolien

Kiekeboes: Elien & Elina

Wonderwijzer: Yenthe

Sint-Antonius
Mini's
Ienie Mini"s
Kiddieballet
Kiddies
bottom of page