top of page

G-dans is een dans voor kinderen en jongeren/jongvolwassenen met een fysieke en/of mentale beperking. Bij deze lessen gaat het om inclusie en kan iedereen deelnemen. Het is de bedoeling dat iedereen zich op zijn gemak voelt in de les en er zal een duidelijke structuur aanwezig zijn. De groep zal bestaan uit maximaal 10 dansers zodat we voldoende aandacht kunnen schenken aan elke deelnemer. 

NIEUW_edited.jpg

De les wordt gestart met een welkomstliedje dat elke les herhaald wordt. Elke les zal gaan rond een thema, bijvoorbeeld sprookjes. Er wordt op een interactieve manier een verhaal verteld met verschillende liedjes tussendoor. Op elk liedje gaan we bewegen met ons lichaam, voorwerpen en elkaar. De bedoeling is om te genieten van ons eigen lichaam en van het contact met anderen. Ook zullen onze zintuigen geprikkeld worden tijdens de les, dit kan visueel, tactiel, auditief of via geur zijn. Op het einde van de les gaan we dan terug ontspannen van alle prikkels. Dit doen we door een stretch op rustige muziek.

Kom je als ouder of begeleider graag eens een lesje mee volgen om samen met je kind te dansen en contact te maken? Vraag het gerust aan de leerkrachten!

Leerkracht: Elien & Elina

G-dans KIDS
Modern-jazz KIDS
Videoclip KIDS
Urban kids
Musical Kids
Let's Go Viral 10+
Streetdance Kids
Mini Compagnie
Junior Compagie
Junior Crew
bottom of page