top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBestuur Dansstudio Petit Plié

Ons dansuniform

Bijgewerkt op: 31 mei 2022Dansstudio Petit Plié heeft haar eigen uniform. In de recreatieve lessen (behalve Ballet en Let's Go Viral) is het uniform niet verplicht.

Het is uiteraard wel leuk voor het groepsgevoel als de leerlingen in de les staan met een kledingstuk van de dansschool!


Verder verwachten we natuurlijk dat iedereen in danskledij naar de lessen komt (geen jeans/rokjes/kleedjes) en BINNENschoenen draagt. Ook voor de streetdance -en urban lessen draag je in de dansles andere schoenen dan waarmee je buiten hebt gelopen.


Wij verwachten van de dansers van de Compagnies, Crews en Let's Go Viral -lessen dat zij volledig in uniform de lessen volgen. Het uniform bestaat uit ons wit topje/t-shirt en zwarte legging/short/joggingbroek.


Volg jij een Balletles? Hiervoor is het verplicht om de juiste maillot bij ons aan te kopen. Ook balletsloefjes en collant horen bij het uniform en kan je via ons bestellen.


Naast kleding verkopen wij danstassen, drinkflessen, sleutelhangers... Deze kan je bestellen via je account op leden.dansstudiopetitplie.com of rechtstreeks kopen op een van onze evenementen (dansstages, opendeurdagen, braderijen).569 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page