top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBestuur Dansstudio Petit Plié

Sponsoractie 2024

Wekelijks swingen onze dansers in onze danslessen en oefenen zij voor de grote shows! Om hen van prachtige kostuums te voorzien organiseren we een sponsoractie.


Dit jaar verkopen we wafels (vanille en chocolade), snoepzakken (jelly/gommen en zuur/zoet) en chocoladerepen met het logo van de dansschool (wit, melk en puur)! Elk van dit lekkers kost 6 euro en is te bestellen via een van onze leden. (Zij kregen een invulformulier in de les en per mail)

Er hangt een leuke winactie aan vast: de groep die gemiddeld het meest verkoopt, wint cinematickets (inclusief snack en een drankje) voor de hele groep! Ga dus zeker langs bij al je vrienden, vriendinnen, familieleden, buren en kennissen om te kunnen winnen! Ook wordt de individuele beste verkoper in de bloemetjes gezet! Hij/zij wint een bon van onze shop ter waarde van 50 euro! 


De formulieren dienen ten laatste in de week van 11 maart 2024 terugbezorgd te worden aan je dansleerkracht. Breng het formulier samen met gepast geld in een gesloten omslag naar je leerkracht met duidelijk je naam en dansgroep(en) erop vermeld. 


De bestellingen kunnen opgehaald worden op zondag 28 april 2024 tussen 9u30 en 11u30 in de Antoniusschool (ingang via de Achterstraat in Sint-Antonius) .


Het hele Petit-Plié-team dankt je alvast voor je steun en inzet! 


Opmerking: Volg je les bij meerdere dansgroepen, dan telt jouw verkoopcijfer voor elk van die groepen mee! Schrijf wel zeker op je omslag in welke dansgroepen jij allemaal zit.


61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page