top of page

Ballet is eigenlijk de basis van alle dansstijlen. Naast techniek wordt er aandacht besteed aan de mooie en elegante uitvoering. In de balletlessen wordt er spierkracht ontwikkeld, een groot lichaamsbesef gecreëerd én wordt er gewerkt aan lenigheid, uitstraling en muzikaliteit. Hier worden de kids opgeleid tot echte ballerina's!

KIDS A: geboortejaar 2015-2017

KIDS B: geboortejaar 2013-2014

IMG_8962.jpg

Leerkracht: Siel

LOCATIE: De Zoest Sint-Antonius

In deze lessen wordt de basis aangeleerd van de moderne dans en veel gebruikte jazz-technieken. Dansbeleving, expressie, improvisatie en techniek staan centraal in deze lessen. Hier leren de kinderen om een verhaal over te brengen op het publiek.

KIDS A: geboortejaar 2015-2017

KIDS B: geboortejaar 2013-2014

IMG_0301.jpg

Leerkracht: Anouk

LOCATIE: De Zoest & Antoniusschool Sint-Antonius, Immaculata Malle

Voor de kids die niet stil kunnen zitten wanneer hun favoriete liedje op de TV of radio afspeelt zijn er de videoclip-lessen! Met een grote diversiteit aan dansstijlen komen verschillende technieken en choreo's aan bod. Op het einde van elk ingestudeerd clipje maken we onze eigen videoclip met beelden van de Petit Plié-dansers én de originele cast, super cool!

KIDS A: geboortejaar 2015-2017

KIDS B: geboortejaar 2013-2014

IMG_9388.jpg

Leerkracht De Zoest Kids A: Lore

Leerkracht Antoniusschool Kids B: Yenthe

Leerkracht Immaculata Kids A: Kimberley

Leerkracht Immaculata Kids B: Kimberley

Tijdens deze lessen kan je proeven van verschillende urban dansstijlen. Wil je schitteren op de dansvloer? Dan is deze les zeker iets voor jou!

KIDS A: geboortejaar 2015-2017

KIDS B: geboortejaar 2013-2014

IMG_0014.jpg

Leerkracht De Zoest Kids A: Elien

Leerkracht Antoniusschool Kids B: Imke

Hou je van zingen, dansen en acteren, dan zijn onze musical lessen vast iets voor jou! In deze recreatieve lessen wordt er een initiatie gegeven hoe het zou zijn om op de planken te staan. Buiten de basis zang-, dans- en acteertechnieken wordt er ook aandacht besteed aan het gebruik van je lichaam om een verhaal te vertellen. Expressie is de rode draad. Word jij onze nieuwe ster?

KIDS A: geboortejaar 2015-2017

KIDS B & JEUGD: geboortejaar 2009-2014

IMG_9015.jpg

Leerkracht: Anouk

In deze lessen creëren we korte, toffe dansacts die we op video vastleggen en de virtuele wereld insturen! We werken ook aan populaire danschallenges, tiktok/reels en andere promo voor de dansschool. Dus als jij in de schijnwerpers durft te staan hebben we jou nodig in deze lessen!⁠

Denk aan TikTok, Instagram Reels, YouTube video's en nog veel meer!

KIDS A: geboortejaar 2015-2017

KIDS B: geboortejaar 2013-2014

VDP Creations (49).jpg

Leerkracht: Yenthe

LOCATIE: NOTELAAR OOSTMALLE

STREETDANCE

Voor de extra stoere kids is deze les de place to be. Bij streetdance wordt er vaak gedanst op snellere muziek met een flinke beat in. In combinatie met bewegingen die juist heel strak of vloeiend zijn, geeft dit een dynamisch geheel.

KIDS A: geboortejaar 2015-2017

KIDS B: geboortejaar 2013-2014

IMG_9116.jpg

Leerkracht:

LOCATIE: SINT-ANTONIUS

De minicompagnie heeft als doel enkele talentvolle leerlingen te begeleiden om het maximale uit hun mogelijkheden en techniek te halen. Zij volgen 3x per week les. 
 
Lijkt dit iets voor jou? Dan mag je ons altijd een mailtje sturen (info@dansstudiopetitplie.com) en word je uitgenodigd voor een auditie.
Iedereen die zijn kans wil wagen, is welkom!

Leeftijd: 

Geboortejaar 2013-2017

IMG_0309.jpg

Leerkracht Ballet: Siel

Leerkracht Techniek: Ine

Leerkracht Choreo: Ine

JUNIOR COMPAGNIE

De junior compagnie heeft als doel enkele talentvolle leerlingen te begeleiden om het maximale uit hun mogelijkheden en techniek te halen. Zij volgen 3x per week les. 

 

Lijkt dit iets voor jou? Dan mag je ons altijd een mailtje sturen (info@dansstudiopetitplie.com) en word je uitgenodigd voor een auditie.Iedereen die zijn kans wil wagen, is welkom!

Geboortejaar 2010-2014

_DSC8276.jpg

Leerkracht Ballet: Siel

Leerkracht Techniek: Ine

Leerkracht Choreo: Ine

JUNIOR CREW

Dit team is enkel voor diegenen waar de street/urban dansstijlen een plaatsje kregen in hun hart. Deze talentvolle dansers willen zich in dit team verder ontwikkelen tot zelfverzekerde, expressieve, krachtige dansers. Zij repeteren drie keer in de week, waarvan 1x met hun team apart.

Lijkt dit écht iets voor jou? Dan mag je ons altijd een mailtje sturen (info@dansstudiopetitplie.com) en word je uitgenodigd voor een auditie. Iedereen die zijn kans wil wagen, is welkom!

Geboortejaar 2010-2013

_DSC7704.jpg

Leerkracht: Xena

Ballet KIDS
Modern-jazz KIDS
Videoclip KIDS
Urban kids
Musical Kids
Let's Go Viral 10+
Mini Compagnie
Junior Compagie
Junior Crew
Streetdance Kids
bottom of page