top of page

Heb je nog niet veel ervaring in deze stijl? Of heb je vroeger gedanst en pik je de draad graag weer op? Dan is deze les iets voor jou! In deze les leer je de basis van het klassiek ballet. We starten aan de barre en oefenen dan au milieu én besteden tijd aan stukjes choreografie.

BALLET A
_DSC7833.jpg

Geboortejaar: ... - 2008

LOCATIE: Antoniusschool Sint-Antonius

Kan jij ook niet stil zitten wanneer je je favoriete song op de TV of radio hoort? Probeer je direct de moves op te pikken van de dansers uit de videoclip? Dan is deze stijl echt iets voor jou! Met een grote diversiteit aan dansstijlen komen verschillende technieken en choreo's aan bod. Op het einde van een ingestudeerd clipje maken we onze eigen videoclip met beelden van de Petit Plié-dansers én de originele cast, super cool!

VIDEOCLIP
13 Videoclip Volw A (6).jpg

Geboortejaar: ... - 2008

De onderverdeling A & B is op basis van niveau.

Leerkracht: Kimberley

LOCATIE: Antoniusschool Sint-Antonius 

Heb je nog niet veel ervaring in deze stijl? Of heb je vroeger gedanst en pik je de draad graag weer op? Dan is deze les iets voor jou! De les bestaat uit een opwarming, moderne en jazz-danstechnieken, buikspieroefeningen en het aanleren van een choreografie. 

MODERN-JAZZ A/B
28 MJ Volw A (4).jpg

Geboortejaar: ... - 2008

Gemiddelde leeftijd in de groep: 20-50 jaar

De onderverdeling A/B is op basis van niveau.

Leerkracht: Sofie

LOCATIE: De Zoest Sint-Antonius

Wat is moderne dans nu eigenlijk? Moderne dans is een dans waarbij je je lichaam gebruikt als communicatiemiddel. Je wilt met je lichaam iets overbrengen op je publiek. Dansbeleving, expressie en improvisatie zijn minstens zo belangrijk als de techniek. Grondwerk, vallen, rollen, springen, draaien, het groter en verder durven reiken en dansen vanuit je gevoel zijn belangrijke elementen uit de moderne dans.

MODERN-JAZZ C
20 Modern Volwassenen B (8).jpg

Geboortejaar: ... - 2008

Leerkracht: Tinne

LOCATIE: SINT-ANTONIUS

Heb je al veel ervaring in deze stijl en wil je deze verder ontwikkelen? Grondwerk, vallen, rollen, springen, draaien, het groter en verder durven reiken en dansen vanuit je gevoel zijn belangrijke elementen uit de moderne dans. Dit maakt het vrijer, meer ontspannen en aardser om te bewegen. Techniek, eigen inbreng en fysieke uitdagingen vormen de basis voor de lessen modern.

MODERN D
10 Modern Volw C (12).jpg

Geboortejaar: ... - 2008

Leerkracht: Ine

LOCATIE: SINT-ANTONIUS

Tijdens deze lessen kan je proeven van verschillende urban dansstijlen. Wil je schitteren op de dansvloer? Dan is deze les zeker iets voor jou!

URBAN VOLWASSENEN A/B
36 Urban Jeugd & Volw B (9).jpg

Geboortejaar: ... - 2008

A/B onderverdeeld op basis van niveau.

Leerkracht:

Dit team is enkel voor diegenen waar de street/urban dansstijlen een plaatsje kregen in hun hart. Deze talentvolle dansers willen zich in dit team verder ontwikkelen tot zelfverzekerde, expressieve, krachtige dansers. Zij repeteren drie keer in de week, waarvan 2x met hun team apart. Lijkt dit écht iets voor jou? Dan mag je ons altijd een mailtje sturen (info@dansstudiopetitplie.com) en word je uitgenodigd voor een auditie. Iedereen die zijn kans wil wagen, is welkom!

CREW
30 Crew (26).jpg

Geboortejaar 2005-2010

Leerkrachten: Xena 

Ballet A volwassenen
MJ A/B volwassenen
MJ C volwassenen
Modern D volwassenen
Videoclip Volwassenen
Urban Volw A/B
Crew
bottom of page